Αρησ Παναθηναικοσ - Ξέσπασε ο Γιάννης Καλιτζάκης : Επική ανατροπή, σούπερ χάνλαν με 35π.

Μπάσκετ με έναν δυνατό αντίπαλο για τον αρη και το νεανικό σύνολο που έχει χτίσει ο γιάννης καστρίτης. Όλα έτοιμα για το πρώτο «πράσινο» τζάμπολ στην basket league… ο παναθηναϊκός ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα . Ο χάνλαν σκόραρε από παντού, ο άρης έφτανε στο θρίαμβο, το «nick galis hall» θύμιζε κάτι από τα παλιά. Επική ανατροπή, σούπερ χάνλαν με 35π. Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο άρης υποδέχεται (20:00, .

Ο χάνλαν σκόραρε από παντού, ο άρης έφτανε στο θρίαμβο, το «nick galis hall» θύμιζε κάτι από τα παλιά. Το Queen68 σας εύχεται… Καλή
Το Queen68 σας εύχεται… Καλή from queen68.org
Ο χάνλαν σκόραρε από παντού, ο άρης έφτανε στο θρίαμβο, το «nick galis hall» θύμιζε κάτι από τα παλιά. Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο άρης υποδέχεται (20:00, . Όλα έτοιμα για το πρώτο «πράσινο» τζάμπολ στην basket league… ο παναθηναϊκός ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα . Επική ανατροπή, σούπερ χάνλαν με 35π. Μπάσκετ με έναν δυνατό αντίπαλο για τον αρη και το νεανικό σύνολο που έχει χτίσει ο γιάννης καστρίτης.

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο άρης υποδέχεται (20:00, .

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο άρης υποδέχεται (20:00, . Όλα έτοιμα για το πρώτο «πράσινο» τζάμπολ στην basket league… ο παναθηναϊκός ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα . Μπάσκετ με έναν δυνατό αντίπαλο για τον αρη και το νεανικό σύνολο που έχει χτίσει ο γιάννης καστρίτης. Ο χάνλαν σκόραρε από παντού, ο άρης έφτανε στο θρίαμβο, το «nick galis hall» θύμιζε κάτι από τα παλιά. Επική ανατροπή, σούπερ χάνλαν με 35π.

Μπάσκετ με έναν δυνατό αντίπαλο για τον αρη και το νεανικό σύνολο που έχει χτίσει ο γιάννης καστρίτης. Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο άρης υποδέχεται (20:00, . Επική ανατροπή, σούπερ χάνλαν με 35π. Ο χάνλαν σκόραρε από παντού, ο άρης έφτανε στο θρίαμβο, το «nick galis hall» θύμιζε κάτι από τα παλιά. Όλα έτοιμα για το πρώτο «πράσινο» τζάμπολ στην basket league… ο παναθηναϊκός ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα .

Μπάσκετ με έναν δυνατό αντίπαλο για τον αρη και το νεανικό σύνολο που έχει χτίσει ο γιάννης καστρίτης. Î'ΘΛΗΤΙΚÎ' ΝΕÎ': ΣΤÎ'Î
Î'ΘΛΗΤΙΚÎ' ΝΕÎ': ΣΤÎ'Î"ΙÎ' from 3.bp.blogspot.com
Επική ανατροπή, σούπερ χάνλαν με 35π. Μπάσκετ με έναν δυνατό αντίπαλο για τον αρη και το νεανικό σύνολο που έχει χτίσει ο γιάννης καστρίτης. Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο άρης υποδέχεται (20:00, . Όλα έτοιμα για το πρώτο «πράσινο» τζάμπολ στην basket league… ο παναθηναϊκός ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα . Ο χάνλαν σκόραρε από παντού, ο άρης έφτανε στο θρίαμβο, το «nick galis hall» θύμιζε κάτι από τα παλιά.

Μπάσκετ με έναν δυνατό αντίπαλο για τον αρη και το νεανικό σύνολο που έχει χτίσει ο γιάννης καστρίτης.

Επική ανατροπή, σούπερ χάνλαν με 35π. Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο άρης υποδέχεται (20:00, . Όλα έτοιμα για το πρώτο «πράσινο» τζάμπολ στην basket league… ο παναθηναϊκός ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα . Μπάσκετ με έναν δυνατό αντίπαλο για τον αρη και το νεανικό σύνολο που έχει χτίσει ο γιάννης καστρίτης. Ο χάνλαν σκόραρε από παντού, ο άρης έφτανε στο θρίαμβο, το «nick galis hall» θύμιζε κάτι από τα παλιά.

Όλα έτοιμα για το πρώτο «πράσινο» τζάμπολ στην basket league… ο παναθηναϊκός ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα . Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο άρης υποδέχεται (20:00, . Επική ανατροπή, σούπερ χάνλαν με 35π. Μπάσκετ με έναν δυνατό αντίπαλο για τον αρη και το νεανικό σύνολο που έχει χτίσει ο γιάννης καστρίτης. Ο χάνλαν σκόραρε από παντού, ο άρης έφτανε στο θρίαμβο, το «nick galis hall» θύμιζε κάτι από τα παλιά.

Όλα έτοιμα για το πρώτο «πράσινο» τζάμπολ στην basket league… ο παναθηναϊκός ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα . Î'ΘΛΗΤΙΚÎ' ΝΕÎ': ΣΤÎ'Î
Î'ΘΛΗΤΙΚÎ' ΝΕÎ': ΣΤÎ'Î"ΙÎ' from 3.bp.blogspot.com
Επική ανατροπή, σούπερ χάνλαν με 35π. Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο άρης υποδέχεται (20:00, . Ο χάνλαν σκόραρε από παντού, ο άρης έφτανε στο θρίαμβο, το «nick galis hall» θύμιζε κάτι από τα παλιά. Μπάσκετ με έναν δυνατό αντίπαλο για τον αρη και το νεανικό σύνολο που έχει χτίσει ο γιάννης καστρίτης. Όλα έτοιμα για το πρώτο «πράσινο» τζάμπολ στην basket league… ο παναθηναϊκός ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα .

Όλα έτοιμα για το πρώτο «πράσινο» τζάμπολ στην basket league… ο παναθηναϊκός ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα .

Μπάσκετ με έναν δυνατό αντίπαλο για τον αρη και το νεανικό σύνολο που έχει χτίσει ο γιάννης καστρίτης. Όλα έτοιμα για το πρώτο «πράσινο» τζάμπολ στην basket league… ο παναθηναϊκός ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα . Επική ανατροπή, σούπερ χάνλαν με 35π. Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο άρης υποδέχεται (20:00, . Ο χάνλαν σκόραρε από παντού, ο άρης έφτανε στο θρίαμβο, το «nick galis hall» θύμιζε κάτι από τα παλιά.

Αρησ Παναθηναικοσ - Ξέσπασε ο Î"ιάννης Καλιτζάκης : Επική ανατροπή, σούπερ χάνλαν με 35π.. Όλα έτοιμα για το πρώτο «πράσινο» τζάμπολ στην basket league… ο παναθηναϊκός ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα . Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο άρης υποδέχεται (20:00, . Μπάσκετ με έναν δυνατό αντίπαλο για τον αρη και το νεανικό σύνολο που έχει χτίσει ο γιάννης καστρίτης. Ο χάνλαν σκόραρε από παντού, ο άρης έφτανε στο θρίαμβο, το «nick galis hall» θύμιζε κάτι από τα παλιά. Επική ανατροπή, σούπερ χάνλαν με 35π.